• svg

    Адреса

    79059, Львівська обл.. м. Львів, Шевченківський р-н, вул.. Миколайчука буд. 36А

    Написати нам

    * Please Fill Required Fields *
    img

    Toll Free

    1-800-987-6543

    Working Hours

    We are happy to meet you during our working hours. Please make an appointment.

    Введений в експлуатацію будинок №7 в «Еко-Дім на Надійній»

    Новини / 26.10.2023

    ЕКО-ДІМ на Надійній – це малоповерховий в 3-5 поверхів житловий мікрорайон на вулиці Надійній (бічна Зеленої) у Львові. Особливість комплексу в його локації біля самого Винниківського природнього лісопарку та повноцінній інфраструктурі, яка включає в себе як житлові будинки, так і окремий паркінг, прибудинкову територію без авто, з дитячими і відпочинковими майданчиками і міні футбольним полем.

    Генеральний план «Еко-Дім на Надійній»

    Будівельні роботи активно тривають. Комплекс набуває свого омріяного образу. Протягом осені нами вже введено в експлуатацію 1 чергу будівництва комплексу. Це будинки № 4, 5 і 6. Також, отримано поштові адреси на ці будинки.

    Сьогодні ми раді повідомити, що будинок №7 також успішно введений в експлуатацію. Про це отримано відповідний Сертифікат від Державної інспекції архітектури і містобудування України.

    Дякуємо всім за підтримку і довіру! Вітаємо щасливих власників квартир! Очікуємо на присвоєння поштових адрес.

    Відкрито продаж квартир в 1 і 13 будинках. Площі від 44 м2. Можливе розтермінування оплати від забудовника. Ціни зафіксовані в гривні.

    Умови купівлі вільних квартир уточнюйте у відділі продажу 0 800 40 20 10 (дзвінки безкоштовні в межах України), 067 151 36 87 (viber).

    To Top